Rólunk

Cégünk 2016-ban azzal a céllal alakult, hogy az ország dél-keleti régiójában irodaházak, ipari- és kereskedelmi ingatlanok, fejlesztési területek értékesítésével, bérbeadásásval foglalkozzon valamint ügyfeleinek komplex Hard és Soft Fm szolgáltatásokat biztosítson.

Mi nem pusztán összehozzuk az üzletfeleket, hanem igény esetén koordináljuk a tárgyalásokat, a szerződéskötést, jogi tanácsadással segítjük az ügymenetet. Ha az ingatlant fel kell újítani, át kell alakítani vagy fel kell építeni egy fejlesztési területre, mi lebonyolítjuk a teljes projektet.

Szolgáltatásainkkal igyekszünk minden, az adott ingatlanügylettel kapcsolatos teendőt átvállalni, az első tanácsadástól egészen a birtokbaadásig. Véleményünk szerint rengeteg hasznosításra váró épület található régiónkban. Mi segítünk Önnek abban, hogy maximális profittal hasznosítsa meglévő ingatlanát, ezt teljeskörű szolgáltatással tudjuk garantálni. Erről részletesen a „Szolgáltatásaink” címszó alatt olvashat. Irodánk és partnereink nagy tapasztalattal, profizmussal és referenciákkal állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Amit mi nyújtani tudunk:
1, Amennyiben befektetési céllal kíván ingatlant vásárolni, vagy meglévő ingatlanát szeretné hasznosítani, mi megtaláljuk Önnek a piaci viszonyokhoz képest a lehető legoptimálisabb megoldást. Vállaljuk beruházások generál kivitelezését, projekt menedzsmentjét és az ingatlan teljeskörű üzemeltetését.

2, Ha hosszabb vagy rövidebb távra keres irodát, szállást, albérletet, cégéhez érkező vendégeit, alvállalkozóit szeretné elszállásolni mi ebben is segítünk.

4, Ha nincs ideje, kapacitása arra, hogy az ingatlanával kapcsolatos ügyeit személyesen intézze, mi erre is tudunk Önnek megoldást. Nagy tapasztalattal rendelkezünk az ingatlankezelés területén. Vállaljuk kiadott ingatlanának teljes körű kezelését, a bérlővel való kapcsolattartást, elszámolást.

5, Teljes körű jogi képviselettel állunk rendelkezésére. Elkészítjük a bérleti- vagy adásvételi szerződését, elintézzük az ezzel kapcsolatos földhivatali és egyéb teendőket.

6, Ingatlana eladásához elkészítjük Önnek a szükséges energetikai tanúsítványt. Profi értékbecslők segítenek ingatlana értékének meghatározásában.

7, Ha hitelre van szüksége céljai eléréséhez, díjmentes szolgáltatásunkkal kollégáink a piacon elérhető hitelekből személyre szabottan választják ki az Önnek legmegfelelőbbet.

8, Ha biztosítást szeretne kötni, ebben is tudunk segíteni.

9, Ha felújítani szeretné meglévő ingatlanát erre is van megoldásunk. Segítünk megtalálni a megfelelő finanszírozást és kivitelezőt.

Bármely ingatlan ügyletével kapcsolatban állunk rendelkezésére. Ha kérdése merül fel, írjon nekünk az info@proinvestingatlan.hu e-mai címre.