Jogi képviselet tanácsadás

Dr. Horváth Máté egyéni ügyvédként 2013 januárjától szegedi irodámban folytatom ügyvédi tevékenységemet, elsősorban ingatlan és cégügyek képezik szakterületemet. Az ingatlan az ügyfeleim legértékesebb vagyontárgya, a beruházások alapköve, az ingatlannal kapcsolatos döntések meghatározóak a gazdasági életben. A szakszerű jogi iránymutatás mellett pontosan és gördülékenyen lebonyolított – sokszor komplex – ügylet lehet egy jövedelmező beruházás biztos alapja.

Széleskörű tapasztalatom szerint az ipari, mezőgazdasági, kereskedelmi, irodaház, illetve energetikai ingatlanokhoz, ipari parkokhoz kapcsolódó valamennyi ügylet kiemelt jelentőségű, minden részlet pontos, szakszerű, körültekintő ügyintézést igényel.

Ügyvédi tevékenységem felöleli a jogviszonyok tisztázásán túl az ingatlan adásvételi, bérleti, hasznosítására irányuló szerződésének szerkesztése mellett a sokszor nélkülözhetetlen egyéb kapcsolódó szerződések elkészítését is. Az ingatlannal kapcsolatos egyéb feladatokat, így telekalakítást és az ingatlan átminősítésének lebonyolítását, társasházi ügyekben alapító okiratok, szervezeti és működési szabályzatok elkészítését is vállalom. Jártasságot szereztem a gyakran szükséges cégalapítás mellett a céges fúziók, üzletrészátruházások lebonyolításában, háttérokiratok szerkesztésében is.

Közreműködésem kiterjed emellett a kapcsolódó illeték- és részben adótanácsadásra, a földhivatal és más hatóság előtti eljárásra, a pénzösszegek és az okiratok ügyvédi letétben történő kezelésére. Ismeretségeim révén szükség esetén hozzájárulok a gyors és hatékony földmérési feladatok megszervezéséhez, energetikai tanúsítvány beszerzéséhez, szakértői értékbecslés lebonyolításához.

Valamennyi ingatlanhoz kapcsolódó területen az okiratszerkesztés mellett ügyfeleimnek minden esetben lelkiismeretes, sokrétű és a teljes ügyletet végig kísérő szakszerű jogi tanácsadás biztonságát nyújtom.

Dr. Horváth Máté ügyvéd Iroda:
Cím: 6721 Szeged, Tisza L. krt. 36-38. I. ép. C. lh. I. em. 32.
Tel/Fax: +36-62/658-018
Mobil: +36-30/3-295-295
Email: dr.horvath.mate@gmail.com
KASZ szám: 36061774