Eladó ingatlanok

Lestár Tímea

ingatlan tanácsadó

+36 20 451 3216 lestár.timea@proinvestingatlan.hu

Érdeklődök

Elegáns polgári lakás Szegeden a Bocskai utcában

66. 200. 000 Ft

186. 479 €

szobák száma

4

Ingatlan alapterülete

125

szint

3

telek (m2)

0

Rövid leírás

Eladó Szegeden a Bocskai utcában egy gyönyörű, tágas magasföldszinti polgári lakás. Belvárosi elhelyezkedése miatt kiváló lehetőség akár rendelőnek, irodának, galériának, műteremnek is..... Remek infrastruktúrával rendelkezik, hiszen minden pár perc sétával elérhető innen a belvárosban.

Az épület szigetelt 6 lakásos társasház. A lakók gondot fordítanak a folyamatos karbantartásra, korszerűsítésre hiszen a szigetelés is a közelmúltban készült el.

A lakás 2004-ben lett teljesen felújítva, aminek a dokumentációja elérhető.

125,2m2-en 3 szoba, nappali, előszoba, terasz, konyha, kamra, közlekedő, hátsó lépcső (ami régen cseléd lépcső volt) és fürdőszoba kapott helyet. A szobák ideális méretűek (19,8m2, 24,75m2, és 12m2), a nagy belmagasság miatt pedig kifejezetten tágas, napfényes terek jellemzik. A nappaliban egy csodaszép Héra cserép kandalló lett beépítve, ami plusz melegséget ad. A nappaliban és a két nagy szobában, előszobában hibátlan, tükörfényes szalagparketta a burkolat, a további helyiségekben hidegburkolat található. A hidegburkolat alatt pedig padlófűtés lett beszerelve, de radiátor is szolgáltatja a meleget, utóbbi az összes helyiségben.

A lakásra az átgondoltság és a kiváló kifinomult ízlés jellemző, elegáns antik berendezése további alku tárgyát kepézi.

A lakáshoz tartozik egy külön bejáratú 13m2-es mosókonyha és egy 8m2-es külön tároló is.

A társasház belső udvarán pedig egy 21m2-es garázs is eladó a lakás új tulajdonosának további 5,5 millió forintért, de nem kitétel a megvásárlása.

A lakás klímával és riasztóval felszerelt.

Kiemelt ajánlataink